Afdelingen

Steeds meer mensen beseffen dat regelmatig en sportief bewegen belangrijk is voor je gezondheid. Fietsen verbetert de conditie en helpt je ook te ontspannen en biedt je meer weerstand tegen de dagelijkse stress.

Onze vereniging telt ca. 230 leden, van jong tot oud en zowel man als vrouw, die verdeeld zijn over 3 afdelingen. In de afdelingen voor volwassenen kun je terecht voor zowel het ATB-en als voor het wielrennen. Bij de jeugd zijn dit vooralsnog alleen ATB-groepen. Ons doel is dan ook om met elkaar op een sportieve, gezellige en vooral veilige wijze recreatief te fietsen.

JEUGD

Jeugd-01Fietsen heeft enorm veel te bieden voor de jeugd; fysiek bezig zijn in de buitenlucht, een manier om de conditie te verbeteren, samen fysieke uitdagingen aangaan, leren door te zetten en jezelf te overwinnen. LEES VERDER….

VROUWENAFDELING

Vrouwenafdeling01Ben jij een vrouw? Hou je van fietsen? Dan is deze afdeling van EWV het Oosten echt iets voor jou! Net als bij de mannen hebben wij een ATB- en toergroep. LEES VERDER….

 

 

TOER- / ATB-AFDELING

Volwassenen-2Bij onze vereniging kun je zowel ATB-en als wielrennen. Omdat het wielrennen vooral in de zomermaanden wordt gedaan, bestaat er de mogelijkheid om in de winterperiode de racefiets te verruilen voor de ATB. Zo kun je in ieder geval het gehele jaar door blijven fietsen. LEES VERDER…