Sponsoren

EWV Het Oosten heeft drie grote sponsoren. Deze sponsoren zijn onze trouwe partners die ervoor zorgen dat wij onze geliefde sport kunnen beoefenen.

Buro & Zo

Bij Buro & Zo bent u aan het juiste adres voor een zéér uitgebreid assortiment nieuwe & jong gebruikte kantoormeubelen. Of het nu gaat om een enkele werkplek voor thuis, of het inrichten van een compleet kantoor alles is mogelijk. U vindt het allemaal in de ruim 12.000 m² ruime showroom van Buro & Zo aan de Westerval 10 in Enschede

Ten Tusscher

Wie bij Fietsenwinkel Ten Tusscher binnenkomt, stapt in een wereld van kwalitatief goede fietsen, advisering over producten en service. Ondergebracht in speciale shop in shops zijn Cannondale, Specialized en Trek de blikvangers van onze winkel. Naast de fietsen vindt u hier werkelijk ook alle accessoires, fietsonderdelen en kleding van deze merken.

Rabobank

De Rabobank is een bank voor en door klanten. Met Nederland als bakermat zijn we de afgelopen decennia uitgegroeid tot een financiële dienstverlener die actief is op het gebied van onder andere bankieren, vermogensbeheer, verzekeren en vastgoed.