Op zondag 23 juni 2019 wordt de jaarlijkse Uitdaging VOOR het Oosten gehouden. In tegenstelling tot andere jaren vertrekken wij nu bij ons clubhuis. Er is een keuzemogelijkheid uit diverse afstanden voor zowel race als mountainbike. 

Racefiets vertrek 9.30 uur.

Het lijk ons leuk om voor de wegtocht weer eens de route te volgen van de officiële ‘Uitdaging van Het Oosten’ richting Asbeck en de Schöppingerberg, welke oorspronkelijk werd gehouden als toertocht voor alle verenigingen. De twee routes volgen voor een groot deel hetzelfde traject, maar de 82 km tocht heeft als pauzeplek Asbeck, en de 120 km tocht maakt een extra lus rondom Schoppingen en houdt pauze in Horstmar. De GPS-route is als bijlage bijgevoegd. 

Mountainbike vertrek 11.00 uur.

Voor de mountainbike zijn er diverse routes voor zowel de jeugd als volwassenen. 

Na afloop van de tocht is er gelegenheid om te douchen bij de accommodatie van DOS WK. Het terras van het Oosten is na terugkomst van de tocht geopend en rond 15.00 uur zal de barbecue worden aangestoken. Dit alles wordt voor leden geheel kosteloos verzorgd door EWV Het Oosten.  

In verband met reservering en bestelling s.v.p. aanmelden voor 17 juni, dit kan alleen via het aanmeldingsformulier (klik op de link)

Mocht je niet mee kunnen fietsen, dan ben je vanaf 14.00 uur ook van harte welkom voor een drankje en de barbecue: je moet je hiervoor wel ook even aanmelden via het bovengenoemde aanmeldingsformulier.

 

Wij hopen op mooi weer en een grote deelname.

De Activiteitencommissie.